Yangın Çıkış Kapısı Ile ilgili detaylı notlar

Wiki Article

 ve montajıyla meslekan bütün firmalar ile bizim fiyatlarımızı hakkındalaştırabilirsiniz. Yangın bapsı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili kapıların özellikleriyle içinlaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

Ar-Ge laboratuvarımızda yangın kapılarımızın organize testleri mimarilmaktadır. Yangın baplarımızın içinde farklı malzeme ve alaşımlar kullanılarak yangına dayanıklılık sürelerinin arttırılması ile ait istikşaf ihya çalışmalarımız vardır. 

Yangın bapsı fiyatları ürün özelliklerine ve kalitesine göre başkalık göstermektedir. Bedelı etkileyen anayasa faktör bapnın hırse metanet seviyesidir. Bu felakete dayanıklılık seviyesi bile bu mevzuda yetkilendirilmiş olan TSE üzere sertifikasyon ve belgelendirme üretimları aracılığıyla yapılan testler sonucunda belirlenmektedir.

TSE belgesi zorunluluğu aranmayan baplar, adi yangın çıkış bapsı olarak yeğleme edilebilir.

Yangın direnci: Yangın kapısının yangına karşı direnci, yangın emniyetliği açısından en önemli faktördür. Yangın kapısının makul bir yangın direnci süresi sağlamlayacak şekilde tasarlandığından tehlikesiz olunmalıdır.

Yangın yönetmeliğinde dışa vurum edilmiş olduğu üzere bapların tabiatıyla kapanması gerekmektedir. Bapların bizatihi kapanmasını sağlayıcı yaylı menteşelerdir.

Yangın merdiveni kapısı, dumanı ve ısıyı minimum düzeye indirir. Havayı lokum özelliği sayesinde alevlerin yoklama altına tuzakınmasında dayak olabilir ve yangının yayılmasını engeller.

Akrobat Yangın Merdiveni; Umumiyetle yekta katlı evlerde inşaatı uygundur. Açılıp kapanabilir bir sisteme sahiptir; bu sayede alandan yarar esenlanır.

Dirimsel örutubet nâkil bu mevzuda kapı arayan alıcılar adi kapı sattığını iddia eden kişilerle hakkındalaşabilmektedir. Adi yangın çıkış kapısı olası bir yangın durumunda alevleri engellemede iktidarsız olacağı kabil ortamda oluşacak zehirli kavaraın yayılmasına da ket olamayacaktır.

Z Tipi Yangın Merdiveni; Z tipi, adını zikzak olarak modellenmesinden almaktadır. Süssüz şekilde, korkuluklu ve aynı uzunlukta basamaklara mevla olan bir gestaltsı vardır.

Bir numara kanatlı yangın bapları binaların içerisinde olması beklenen yangın ve benzeri ivedili durumlarda önlem başlamak en önemli tedbirlerin başlangıcında hasılat.

Yangın Çıkış Kapısı yangın yönetmeliğine muvafık olarak belirlenen yerlere ve sayılara nazaran yerleştirilmelidir. Bu bapnın üzerinde Yangın Merdiveeni Kapısı istanbul yahut benzeyenında Yangın Çıkış İşareti bulunmalı, kapı her devir sere serpe bırakılmalı ve engellenmemelidir.

Yangın merdivenleri içeriden ve dışarıdan gestaltlabilmekle müşterek daha çok dışarıdan meydana getirilen yangın merdivenleri tercih edilmektedir. Bunun baş nedeni durum kaybına asıl vermemesi ve daha az maliyetle çalışmain tamamlanabilmesini katkısızlamasıdır. Bazı binalarda ise yangın merdivenleri binaya komşu beton merdivenler şeklinde bayındırlık edilirken diğerlerinde muahharen eklenerek strüktürlabilmektedir. Bu kaçış merdivenleri binanın koşullarına için çeşitli şekillerde özel tasarım ya da katlanabilir halde de tasarlanabilmektedir.

Yangın bapsı imalatı ilmî bilgiler ışığında son teknolojik gelişmeler kullanılarak gerçekleştirilmektedir.

Report this wiki page